HET BEDRIJF

By prestige

Het woord ‘prestige’ kent een aantal betekenissen. De betekenis die bij dit bedrijft past is ‘invloed op basis van prestaties en capaciteiten’. Dat betekent dat je je op een gewenst resultaat richt en dat vervolgens met de juiste handelingen weet te bereiken. Hierbij ben ik ervan overtuigd dat wanneer ik een meerwaarde voor je kan bieden je dit op een korte termijn merkt.

Professionaliteit, kwaliteit en prestaties staan hoog in het vaandel. Zowel bij trainingen als coaching drukt dat zich uit in gepersonaliseerde interactie en voorbeelden. Hierbij wordt er vaak gebruikgemaakt van media zodat je bijvoorbeeld opnames en demonstraties terug kunt zien. Bij consultancy worden kennis en vaardigheden gerichter ingezet voor specifieke toepassingen en contexten. Hierbij kun je denken aan sales, public relations, projectmanagement, copywriting en dagelijks contact.

TRAINER, COACH, CONSULTANT

JAZZ JAGARNATHSINGH

By Prestige is ontstaan vanuit een interesse in communicatie. Na veel te hebben vergeleken op dit gebied, spraken lichaamstaal en NLP mij het meest aan. De gedachte van vaardigheden bezitten die je dagelijks kunt inzetten gaf me de aanzet om me hierin te specialiseren. De diversiteit en toepassingsmogelijkheden van beide disciplines zijn groot. Zowel voor professioneel als persoonlijk gebruik. Dat maakt het aantrekkelijker om over deze vaardigheden te beschikken.

In de loop der tijd heb ik meerdere trainingen doorlopen om een internationaal erkende trainer en coach te worden. Inmiddels ben ik al enkele jaren hiermee aan de slag. Omdat ik gecertificeerd ben kan ik mensen opleiden tot practitioner (basis) en master practitioner (geavanceerd) bij zowel lichaamstaal als NLP. Daarnaast ben ik als partner aangesloten bij ‘The Center for Body Language’. Dit betekent dat ik certificaten kan uitreiken waar een trademark op berust en dat nieuwe ontwikkelingen steeds worden toegevoegd.

Bekijk mijn LinkedIn profiel en voel je vrij om me toe te voegen. Wanneer je vragen hebt kun je me bereiken.

+316 – 288 04 765

 

jazz@byprestige.nl

Opdrachtgevers