WAT KAN IK BIEDEN

Consultancy

Trajecten kunnen per uur of als fixed price worden afgenomen.

Non-verbale communicatie en neuro linguïstisch programmeren (NLP) zijn zeer geschikt om gericht in te zetten in het bedrijfsleven. Praktisch elk gesprek waarbij je elkaar ziet en de meeste communicatie uitingen kunnen hierbij baat hebben.

Performance binnen een bedrijf verhogen met lichaamstaal en/of NLP kan op verschillende manieren. Recruiters kunnen een completer beeld krijgen door op lichaamstaal te letten. Salesmanagers kunnen tijdens onderhandelingen met meer precisie tot een gepast voorstel komen door micro-expressies. Leidinggevenden kunnen teams samenstellen door rekening te houden de filters van mensen. Mensen kunnen bijvoorbeeld geneigd zijn om in grote lijnen of details te denken. Beiden kunnen hun nut hebben in een project. Managers kunnen conflicten oplossen en medewerkers motiveren. Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er is uiteraard meer mogelijk.

Bij consultancy kunnen (combinaties van) de volgende onderwerpen worden ingezet;

 • Non-verbale communicatie
  • Micro-expressies
  • Lichaamstaal
 • NLP
  • Meer effectiviteit: een betere band vormen (rapport) en invloed vergroten met taalpatronen
  • Zelfontwikkeling: doelen stellen, doorkrijgen wat er nu speelt en realiseren waar je heen wilt
  • Meer zelfcontrole met technieken: emoties (ankeren), zelfbeeld, gedachtes, zorgen over de toekomst/verleden

Maak direct een afspraak

Veel consultancy is maatwerk en kan per bedrijf verschillen. In een kennismaking kunnen we vrijblijvend bespreken wat kan bijdragen aan de bedrijfsvoering. Tijdens het gesprek kan er direct worden ingeschat wat de kosten, effecten en tijdsduur is.

Je kunt zelf direct een afspraak inplannen en een indruk krijgen van een mogelijk traject. Het opstellen van een programma wordt in samenspraak gedaan en vooraf worden de doelen voldoende doorgelicht. Dit wordt aangevuld met voorbeelden waar nodig. Zo heb je direct een goed beeld van wat je te wachten staat.

BESCHRIJVING

Lichaamstaal

Lichaamstaal draait om non-verbale uitingen waarnemen en beter begrijpen. Dit wordt ook wel ‘lichaamstaal lezen’ genoemd. Hierbij is non-verbale kennis essentieel, maar nog belangrijker is weten hóé je iets interpreteert. Interpretaties zijn niet altijd zwart-wit. Armen over elkaar kunnen iets anders betekenen dan een gesloten houding.

De kunst ligt niet alleen in weten wat iets betekent, maar vooral in het opmerken en beter kunnen plaatsen wat er gebeurt. Daarom ligt het accent op zowel kennis als vaardigheden. Non-verbale uitingen herken je in o.a. houdingen, (zit)posities, stemgeluid en outfits. Het kan lonend zijn om hier meer op te letten. Soms vertellen de onuitgesproken dingen het hele verhaal.

BESCHRIJVING

NLP

Neuro linguïstisch programmeren is gericht op de subjectieve ervaring van mensen. Neuro staat voor breinprocessen, linguïstisch voor taal en programmeren voor patronen. NLP wordt ook wel de studie van succes genoemd. Het is een verzameling van denkwijzen, technieken en methoden om meer te kunnen bereiken in veel diverse contexten.

Je kunt de attitude, technieken en methodes gebruiken voor o.a.:

• Beter communiceren met de invloed van taal
• Zelfontwikkeling met technieken voor emoties, visualisatie en gedachtes
• Patronen veranderen en verbeteren
• Meer grip en invloed op situaties