WAT KAN IK BIEDEN

MICRO-EXPRESSIES LICENTIE (12 mnd)

Leer gezichten beter lezen en wordt nauwkeuriger met emoties inschatten. Breng meer diepgang aan in gesprekken en bereik meer succes in verschillende contexten, zowel zakelijk als privé.

Om je goed van start te laten gaan krijg je een consult bij de tool. Tijdens dit gesprek kun je dieper ingaan op vragen, doelstellingen, praktische toepassingen, voorbeelden en advies.

Waarom zou je dit willen doen?

• Je wilt beter communiceren
• Je wilt beter inschatten wat iemand denkt en voelt en je EQ verhogen
• Je wilt leren hoe je vragen en beslissingen afstemt op non-verbale signalen
• Je wilt meer over de rol van emoties in communicatie weten
• Je wilt iets praktisch kunnen en kennen dat je vrijwel dagelijks kunt toepassen

Wat zijn micro-expressies?
Micro-expressies zijn korte spierbewegingen in het gezicht die maximaal een halve seconde duren. Vaak tonen mensen dit onbewust en dat maakt ze vergeleken met andere lichaamstaal betrouwbaarder.

In de loop der jaren is er veel onderzoek gedaan naar de gezichtsbewegingen. Deze zijn universeel en te herleiden naar 7 basisemoties: woede, afkeer, angst, verrassing, geluk, verdriet en minachting.

Hoe ga je aan de slag?
Je krijgt een licentie voor de micro-expressies training video’s. Hiermee kun je 12 maanden onbeperkt oefenen op veel verschillende manieren. Daarnaast heb je 1 online consult voor met o.a.:
* Verdieping en vragen: waar, wanneer en hoe pas je dit toe? Welke doelstellingen zijn voor jou relevant?
* Voorbeelden en demonstraties
* Advies over de toepassing in een door jouw gekozen specifieke context en/of situatie

WAT KAN IK BIEDEN

Doe de gratis test

De meeste mensen scoren aanvankelijk minder dan 40% bij het interpreteren van gezichtsuitdrukkingen. Na een paar uur trainen is hier al vaak een groot merkbaar verschil te zien. Welk resultaat scoor jij? Stel dat je in de meeste gesprekken gezichten met dit percentage interpreteert, ben je dan tevreden?

BESCHRIJVING

Lichaamstaal

Lichaamstaal draait om non-verbale uitingen waarnemen en beter begrijpen. Dit wordt ook wel ‘lichaamstaal lezen’ genoemd. Hierbij is non-verbale kennis essentieel, maar nog belangrijker is weten hóé je iets interpreteert. Interpretaties zijn niet altijd zwart-wit. Armen over elkaar kunnen iets anders betekenen dan een gesloten houding.

De kunst ligt niet alleen in weten wat iets betekent, maar vooral in het opmerken en beter kunnen plaatsen wat er gebeurt. Daarom ligt het accent op zowel kennis als vaardigheden. Non-verbale uitingen herken je in o.a. houdingen, (zit)posities, stemgeluid en outfits. Het kan lonend zijn om hier meer op te letten. Soms vertellen de onuitgesproken dingen het hele verhaal.

BESCHRIJVING

NLP

Neuro linguïstisch programmeren is gericht op de subjectieve ervaring van mensen. Neuro staat voor breinprocessen, linguïstisch voor taal en programmeren voor patronen. NLP wordt ook wel de studie van succes genoemd. Het is een verzameling van denkwijzen, technieken en methoden om meer te kunnen bereiken in veel diverse contexten.

Je kunt de attitude, technieken en methodes gebruiken voor o.a.:

• Beter communiceren met de invloed van taal
• Zelfontwikkeling met technieken voor emoties, visualisatie en gedachtes
• Patronen veranderen en verbeteren
• Meer grip en invloed op situaties